Overtuigd dat jouw plaats bij het KVHV is? Word dan nu lid op een van deze manieren:
mail ons via kvhv03@gmail.com.
sluit je aan tijdens onze activiteiten of klik op onderstaande knop die u zal doorverwijzen naar een Google formulier.
Zodra je aangemeld bent als kandidaat-schacht houdt de schachtenmeester jou overal van op de hoogte.Zo verloopt jouw schachtentijd

De doopweek bij KVHV-Antwerpen bestaat uit stijlvolle doopopdrachten en een traditionele doopcantus. Geen vernederingen, ongepast gedrag of academische achterstand: de doopwandeling en de cantus nemen ieders één heuglijke avond in beslag. Breng je die tot een goed einde, dan ontvang je pet en lint, en volgen twee semesters als schacht bij het Verbond.

Wat wordt er dan concreet verwacht? Aanwezigheid op elke activiteit, initiatief binnen het Verbond en een waarneembare groei in onze stijl en traditie. Wees gerust, bij het KVHV ben je nooit alleen. De schachtenmeester en een ouderejaars als peter of meter staan steeds paraat om jou te begeleiden.

Tegen het einde van de rit beoordeelt het praesidium of jouw officieel lidmaatschap verdiend is. Daar komen twee bijkomende zaken bij kijken: de verdediging van een zelfgeschreven artikel gericht op een Verbondspijler, en een beknopt examen rond cruciale kennis. De precieze details doet de schachtenmeester uit de doeken eens de tijd rijp is. Acht het praesidium jou een waardig Verbondsbroeder of Verbondszuster, dan word je definitief in de club opgenomen op de ontgroeningscantus.

Scroll naar boven