Schachtenpagina

Nieuwe schacht?

Beste kandidaat schacht,

Om effectief toe te treden tot KVHV-Antwerpen moet je eerst gedoopt worden tot schacht. Deze doop is niet te vergelijken met een gemiddelde studentendoop. Openbare vernederingen, allemaal troep eten en slecht bier drinken passen niet bij de stijl van het Verbond, bij KVHV houden we het stijlvol maar studentikoos. 
We willen je ook niet verplichten om een week lang de lessen te missen en daarom reserveren we, in samenspraak met alle schachten, één namiddag of avond voor de doopopdrachten. 
Na dit inofficieel gedeelte volgt er dan nog de officiële doopcantus, tijdens dewelke je pet en lint zal krijgen, en vanaf dan ben je SCHACHT! 

Wat het nu effectief inhoudt om schacht te zijn van het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond zal onze schachtenmeester je volledig uitleggen op het schachtenconvent. Deze avond is gewijd aan het voorstellen van onze vereniging aan kandidaatschachten, na een uitgebreide toelichting door de schachtenmeester houden we een rolling (kroegentocht) met heel het Verbond, want kennis maken met mensen gaat altijd beter met een pintje of twee.
Als je de verstandige keuze hebt gemaakt om effectief schacht te worden, kan je je inschrijven via een mail naar kvhv03@gmail.com 


Alvast proficiat!

Scroll naar boven